Te ismered a miérted?

Miért?

A minap belefutottam egy új ügyfelemnél az alábbi kérdésbe:

„És te miért csinálod?”

 

Először megdöbbentem azon, hogy ez valakit rajtam kívül is őszintén érdekel. Majd rövid gondolkodást után az alábbi választ adtam neki:

 ➛ „Tudod, hogy őszinte legyek veled imádom, amit csinálok. Imádtam akkor is, amikor multinál dolgoztam, de valahogy úgy éreztem, hogy azt, amit csinálunk, amivel nap mint nap új problémákat oldottunk meg vagy éppen valamin fejlesztettünk annak a haszna nem jelentkezett itthon. Vagy ha igen, az senkit nem érdekelt.

 ➛ Aztán láttam és látom a mai napig azokat a megfogalmazásokat magyar cégeknél, mint pl.: „nálunk a minőség az első”, meg a „mi vagyunk a minőség” és hasonló Bullshit dumákat. Pont ezért közel egy éve eldöntöttem, hogy egyrészt meg akarom mutatni az itthoni vállalkozásoknak, hogy mit jelent a minőség. Azaz ahhoz, hogy valamilyen termékre vagy szolgáltatásra azt mondjuk, hogy minőségi nem elég csak kiírni, hanem értsük meg mi a lényege. Ugyanúgy tervezni kell, végrehajtani és visszaellenőrizni, majd optimalizálni, mint termék vagy szolgáltatás előállítása során bármi mást. Másrészről meg amit csinálunk és haszna van, azt együtt közösen érjük el és éljük meg. Ne másnak, magunkért.

 ➛ Szóval, ha együtt akarunk dolgozni felejtsük el a Bullshit dumát, felejtsük el az egoból eredő gondolkodást (csak nekem legyen hasznom) és legyünk őszinték egymással. Mert csak így ígérhetem meg, hogy együtt építünk, kemény munkával egy olyan rendszert, ami évek múlva is működni fog és folyamatosan fejlesztjük jobbá és jobbá éveken keresztül. Ha viszont ragaszkodsz a bullshitteléshez, nem akarsz beletenni munkát és abba beleállni, kibúvókat akarsz keresni, akkor megköszönöm a lehetőséget és boldogan távozom.”

Azt hiszem megtaláltam a cégem alapításának miértje is egyben❗ 
És ha velem akarsz Te is dolgozni keress bátran❗

FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Török László

Szeretne ajánlatot kérni? Vagy csak egyszerűen kérdései vannak amire szeretne megoldást találni? 

Keressen bátran elérhetőségeimen!

Button